Kolbászaink klasszikus fűszerezéssel, paprika, bors, fokhagyma és hagyományos füstöléssel készülnek. Érlelésükhöz nem használunk gyorsítót, valamint bükkfán füstöljük őket, ezért bátran ajánljuk a vidéki ízeket kedvelőknek. Partnereink és vásárlóink figyelmét szeretnénk felhívni a lóhúsból készült termékeinkre. A lótermékek fogyasztása itthon kevésbé elterjedt, pedig a lóhús egészséges, tápértékét és összetevőit is figyelembe véve jobb, mint a marhahús. A sertéshússal összevetve kedvezőbb a zsírsavösszetétele is. Ez ugyancsak jótékony hatású az emberi szervezet számára és telítetlen zsírsavakban is gazdagabb. Gyorsabban felszívódik és teljes értékű fehérjét tartalmaz. Ezt már Árpád népe is tudta, ették is rendesen!

Zemplén Gourmet